Etsi verkkokaupasta ...

    Suche
    Usein etsittyä:

      Amyrisöljy (läntinen santelipuu) Amyris balsamifera

      Amyris-Öljy tunnetaan myös nimellä „läntinen santelipuu”. Tämän balsamipuun puuaineksesta tuotetulla eteerisellä öljyllä on vastaavat vaikutusalueet kuin santelipuun öljyllä, mutta Amyris on edullisempi sekä vaikutukseltaan hieman miedompi.
      Sisältää alv:in mutta ei lähetyskuluja
      perushinta
      95,00 €100ml
      Yksikkö 10 ml
      Varastossa, lähetysaika 2-4 päivää
      z
      z
      • Amyris-Öljy tunnetaan myös nimellä „läntinen santelipuu”.

        Tämän balsamipuun puuaineksesta tuotetulla eteerisellä öljyllä on vastaavat vaikutusalueet kuin santelipuun öljyllä, mutta Amyris on edullisempi sekä vaikutukseltaan hieman miedompi. Aromaterapiassa Amyrisöljyä käytetään suonikohjujen ja peräpukamien hoidossa, se on tehokas tukkeutuneella iholla. Amyristä pidetään myös hyvänä öljynä ihon hiertymissä sekä makuuhaavoissa. Yleisesti ottaen Amyristä pidetään kehon vastustuskyvyn „piristäjänä”. Psyykkisellä tasolla öljy tukee levottomuustiloissa, negatiivisessa stressissä sekä unihäiriöissä. Amyris vaikuttaa tasapainottavasti, antaa luovaa energiaa, tuo harmoniaa ja tasapainoa. Sitä pidetään myös hyvänä meditaatioöljynä.

        Amyriksen tuoksu kestää pitkään. Sen lämmintä, kirpeää ja puumaista, balsamimaista tuoksunuottia käytetään sekä aromaterapiassa että myös parfyymien, saippuoiden sekä muiden kosmetiikkatuotteiden valmistuksessa.

        Amyrisöljy sopii hyvin sekoitettavaksi toisten eteeristen öljyjen, kuten Benzoen, jasmiinin, melissan, myskisalvian, ruusun, ruusugeraniumin, ho-puun, frankinsensin ja Ylang-Ylangin kanssa.

        Vaikutus & Käyttötavat kirjallisuudesta. 

        Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä. Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.