Etsi verkkokaupasta ...

    Suche
    Usein etsittyä:
      Best Seller-tuotteet
      Luomu

      Jojobaöljy, luonnollinen, luomu Simmondsia chinensis

      Jojobaöl kbA (aus kontrolliert biologischem Anbau) wird aus der Jojobabohne (simmondsia chinensis) hergestellt, die an einem immergrünen Wüstenstrauch wächst. Die Jojobabohne enthält ein Wachs, aus diesem das Öl gewonnen wird.
      Sisältää alv:in mutta ei lähetyskuluja
      perushinta
      12,80 €100ml
      Varastossa, lähetysaika 2-4 päivää
      Einheit
      z
      z
      • Kasvitieteellinen nimi: Simmondsia chinensis (aikaisemmin: Buxus chinensis)

        Kotimaa: Peru

        Valmistus: Puristaminen

         

        Luomu jojobaöljy saadaan jojobapavusta (simmondsia chinensis) puristamalla. Tämän vuoksi jojobaöljy on öljyn tavoin käyttäytyvää vahaa, joten se ei voi hapettua eli härskiintyä.

        Intiaanit ovat jo satoja vuosia käyttäneet jojobaöljyä sekä sairauksien parantamiseen että kauneudenhoitoon. Jojoba on yksi kallisarvoisimmista luontaiskosmetiikan öljyistä. Se sopii kaikille ihotyypeille ja sitä voi käyttää jopa kasvovoiteen sijaan. Jojobasta saadaan helposti valmistettua kasvovoiteita, kasvonaamioita, hiusnaamioita sekä korkealaatuisia vartaloöljyjä.

        Jojobaöljy on luonnollinen apu hauraille hiuksille ja latvoille. Se hoitaa ja ravitsee ihoa ainutlaatuisella tavalla, ihosta tulee samettimainen ja pehmeä, hiuksista kiiltävät. Jojobaöljyllä on oma suojakerroin 4 ja se tekee siitä sopivan perustan myös auringonsuojaöljyille.

        100 ml / Tuotenumero Bio901
        500 ml / Tuotenumero Bio902

        Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
        Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.