Etsi verkkokaupasta ...

    Suche
    Usein etsittyä:
      Luomu

      Kaktusviikunansiemen öljy, luonnollinen, luomu

      Luonnollinen, luomu kaktusviikunansiemen öljy luonnonkosmetiikassa – SE öljy!!! Anti-aging-öljy, joka vaikuttaa sekä iholle että hiuksille! Kokeile myös aromakeittiössä!
      Sisältää alv:in mutta ei lähetyskuluja
      perushinta
      149,00 €100ml
      Yksikkö 20 ml
      Varastossa, lähetysaika 2-4 päivää
      z
      z
      • Kasvitieteellinen nimi: Opuntia ficus indica L.
        Kasviperhe: Kaktuskasvit (Cactaceae)
        Kotimaa: Marokko
        Tuotanto: 1. kylmäpuristus siemenistä
        Kategoria: Vaikuttava kasviöljy
        Käyttö: sisäisesti ja ulkoisesti
        Säilyvyys: noin 12 kuukautta
        Väri: keltainen- vihreä
        Maku/tuoksu: kevyen öljymäinen
        CAS-No. 90082-21-6

        Kaktusviikuna (Opuntia ficus indica) kuuluu kaktuskasvien perheeseen, ”ficus-indica” tarkoittaa ”intialainen viikuna”. Kaktuksen hedelmät ja nuoret versot ovat syötäviä ja hyvin pidettyjä meksikolaisessa keittiössä. Kaktusviikuna valittiin Saksassa, Itävallassa ja Sveitsissä vuoden 2019 kaktukseksi!

        Kasvitiede  | Kaktusviikunapuu kasvaa pensasmaiseksi, jopa puumaiseksi ja voi olla jopa 6 metrinen. Sen viikunat ovat munanmuotoisia tai pitkähköjä, jopa 60 cm pitkiä ja 10–25 cm leveitä. Sen piikit ovat huomaamattomia ja lähes olemattomia. Munanmuotoiset, pitkänomaiset, keltavihreät, oranssit tai punaiset hedelmät ovat 6–10 cm pitkiä. Hedelmä voidaan syödä siemenineen ja on maultaan makeanhapan. Hedelmä syödään raakana tai sitä käytetään vihannesten tapaan tai siitä valmistetaan marmeladia tai likööriä.

        Tuotanto  | Hedelmät kerätään heinäkuun lopulta syyskuuhun. Pienet siemenet erotellaan hedelmälihasta, ne pestään hellästi ja kuivatetaan auringossa. Luonnollinen, luomu kaktusviikunansiemen öljy tuotetaan kylmäpuristuksella.
        25–30 kg siemeniä tarvitaan 1000–1200 kg kaktusviikunoita ja niiden kerääminen on hankalaa työtä. Yhden litran tuottoon luonnollista luomu kaktusviikunansiemen öljyä tarvitaan noin 30 tuntia käsityötä.
        Meidän tarjoamamme kaktusviikunansiemen öljy on parasta laatua, 100 % luonnonpuhdasta, hellästi kylmäpuristettua, biologisesti kontrolloitua, sertifioitua ja fair trade-tuotettua.

        Tärkeä huomautus  | Korkealaatuista kaktusviikunansiemen öljyä ei saa verrata huomattavasti halvempaan ja huonompi laatuiseen kaktusöljyyn tai kaktuskukan öljyyn, joka tuotetaan laittamalla kukat öljyyn, jotta niistä irtoaa tiettyjä aineosia mutta sitä ei missään nimessä voi laadultaan verrata kaktusviikunasta tuotettuun öljyyn.

        Aineosat  | Kaktusviikunansiemen öljy sisältää suuren määrän kaksinkertaisesti tyydyttämättömiä linolihappoja (n. 63 %), yksinkertaisesti tyydyttämättömiä Omega-9-rasvahappoja (noin 15 %) samoin kuin tyydyttyneitä rasvoja. Erityisen maininnan ansaitsee sen korkea määrä erilaisia tokoferolia, joilla on voimakas antioksidatiivinen vaikutus samoin kuin tasapainottava vaikutus tuotteessa. Tiedot: feelingin analyysi, maaliskuu 2019.

        Luonnollisen, luomu kaktusviikunansiemen öljyn kosmeettisia vaikutuksia:
        – Suojaa vapailta radikaaleilta
        – Saa solun uudistumisen käyntiin, hoitaa ihoa
        – Suojelee ihon liian aikaiselta vanhenemiselta
        – Vaikuttaa ihoa uudistavasti ja elävöittävästi
        – Kiinteyttää ihoa ja edistää ihon verenkiertoa
        – Tukee ihon elastisuutta ja kimmoisuutta
        – Ihanteellinen silmän ympärysten renkaisiin, varjoihin ja iän myötä tuleviin läikkiin
        – Tasoittaa ryppyjä silmien ympärillä
        – Sopii kaikille ihotyypeille, varsinkin vaativalle, iäkkäämmälle iholle

        Luonnollinen, luomu kaktusviikunansiemen öljy luonnonkosmetiikassa – SE öljy!!! Anti-aging-öljy, joka vaikuttaa sekä iholle että hiuksille

        Ihonhoidossa sitä suositellaan kypsälle ja kuivalle iholle, koska se vaikuttaa uudistavasti, elävöittävästi ja kiinteyttävästi. Se edistää ihon terveyttä ja estää ihon ennenaikaista vanhenemista. Öljyä käytetään kasvojen hoitoon, kaulan ja dekolteen alueelle. Käsien hoidossa sitä voi käyttää tipoittain valituille alueille. Luonnonkosmetiikkatuotteelle riittää 10 % annostelu.

        Luonnollinen hiustenhoito: levitetään pieni määrä kuiviin ja katkenneisiin latvoihin ja öljy antaa hiuksille terveyttä ja kiiltoa. Vinkki: sopii myös parran hoitoon!

        Kynsien hoitoon kaktusviikunansiemen öljy sopii hyvin. Kuivat, halkeilleet, katkenneet kynnet saadaan kuntoon tällä öljyllä. Säännöllisesti kynsinauhoihin hierottuna se tekee kynsistä vahvat ja hoidetut.

        Kaktusviikunansiemen öljyä voidaan käyttää myös aromakeittiössä ruokien, salaattien, smoothien hienostuneessa maustamisessa. Tipoittain ruokiin lisättynä se antaa niille kallisarvoisen aromin.

        Tuotekoko: 20ml pipettipullossa

        Lähde: Valmistajan tiedot, Wikipedia, kirja: Kraft der wertvollsten Pflanzenöle, feelingin analyysi maaliskuu 2019

        Tiedot perustuvat alan kirjallisuuteen. Vinkit eivät korvaa käyntiä lääkärissä.
        Lisää tietoa eteerisistä öljyistä alan kirjallisuudesta sekä koulutetuilta aromaterapeuteilta sekä aromaneuvojilta.